Loading

 

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES DEL RESTAURANT OLIVERAS

La nostra política de protecció de dades s’ajusta a la darrera normativa (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 de abril de 2016 relativa a la protecció de les persones físiques (RGPD).

  • Identitat:                              Restaurant Oliveras
  • Direcció Web:                      https://restaurantoliveras.com
  • Direcció:                               Carrer Pau Claris 13, 17850, Besalú, Girona.
  • Activitat:                               Restaurant
  • Correu Electrònic:              info@restaurantoliveras.com

Les seves dades personals només s’utilitzaran en els següents casos:

  • Realitzar les finalitats comercials, administratives i relacionades amb les reserves necessàries sol·licitades pels usuaris de la web.
  • Realitzar comunicats de caràcter no comercial provinents del mateix restaurant per correu electrònic, sempre i quan l’usuari hagi estat notificat l’enviament de comunicacions d’aquest tipus.
  • Accedir a comunicar-se amb l’usuari en els casos de consultes o demandes d’informació requerides per l’usuari.
  • Alertar a l’usuari de canvis i actualitzacions en la política de privacitat o la política de cookies.
  • L’usuari pot cancel·lar el seu consentiment pel que fa a l’ús de les seves dades personals escrivint a info@restaurantoliveras amb l’assumpte “Baixa”.

OBTENCIÓ DE DADES I LEGITIMACIÓN DEL TRACTAMENT

Quan un usuari es connecta a la nostra web està facilitant informació de caràcter personal de la qual en som responsables. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i altra informació. En facilitar aquesta informació, l’usuari dona el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per aquest web només com es descriu en la present Política de Protecció de dades.

Les dades de cada usuari quedaran també registrades pel restaurant Oliveras en el moment de fer una reserva online o via telefònica, amb motiu de les finalitats expressades anteriorment. L’usuari serà informat d’aquests usos a través de la informació adjunta a la nostra pàgina web.

Conservarem les seves dades mentre l’usuari no notifiqui el desig de donar-se de baixa de la nostra base de dades, o quan, per motius específics, les dades proporcionades ja no siguin necessàries per la finalitat amb la qual es van recollir. Si més no, determinades dades identificadores romandran en el nostre sistema per possibles casos de requeriments legals vinculats a l’ús indegut de la pàgina web.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de la nostra activitat comercial, la nostra web comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat: Google Analytics, un servei analític de web prestat per Google, Inc..Google Analytics utilitza “cookies”, que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar al web a analitzar l’ús que fan els usuaris del lloc web.